Sov Godt v/Louise Vælds Health & Fitness App Review (iOS, $16.99)

 

Languages: English

Seller: Louise Vaelds

Mindre rettelser, bl.a. "Fortæl en ven" og at den gentager lydfilen én gang efter den har spillet den.

Health & FitnessPaidIOS

Description

Indholdet i denne app er udvilket af Louise Vælds fra Human-Care. Louise har 10 års erfaring med at rådgive mange hundreder stressede mennesker i at finde ro i en travl og hektisk hverdag. Louises materiale er brugt gennem mange år af flere hundrede mennesker, som har fået et livslangt udbytte af Louises rådgivning og undervisning. Louise er internationalt uddannet af en bred vifte af verdens dygtigste fagfolk indenfor stress, potentiale, coaching, mindfulness og personlig udvikling.

"Hvor er jeg glad for, at jeg lod tvivlen komme mig til gode"

"Og så har jeg lettere ved at falde i søvn"

Nætter med dårlig søvn påvirker humøret, hukommelsen, overblik og evnen til at yde.

Vi har alle brug for søvn. NÂr vi sover genopbygges kroppen fysisk og mentalt.

Perioder med for lidt søvn påvirker immunforsvaret, hukommelsen og tankevirksomheden kraftigt. Hvilket er en både fysisk og mentalt uholdbar og udmattende situation at være i. Din krop og dit sind har brug for samle energi og hvile ud.

Du er mentalt på rigtig meget af tiden i hverdagen. Dit sind har brug for hvile og søvn. Hjernen har brug for hvile lige så meget som kroppen har.

Når du får en god nattesøvn hver nat hvor kroppen får lov at slappe af og hjernen og kommer i ro, så bliver du mere kreativ. Du leder dig selv bedre. Dine følelser bliver mere balancerede. Du præstere bedre. Du løser problemer bedre og du planlægger bedre.

Med præcis den mængde søvn du har brug for tænker du i det hele taget meget mere klart, samtidig med at du får mere energi fordi din krop og dit sind ikke bliver overkørt.

Du kan bruge søvn appen hver dag, i så lang tid du har brug for. Og du kan med fordel lægge mærke til de forandringer du opnår. Ved at din krop og din hjerne får den søvn den har brug for kan du lægge mærke til om du mere rolig, mere kærlig, har mere overblik, tænker klarere, føler mere overskud og måske har en mere positiv opfattelse af dig selv og dine relationer. Uanset hvad du ønsker dig mere af, så læg mærke til det. Du vil opnå mærkbare forandringer i løbet af 4-6 uger.

Sov godt.

Screenshots

Top Health & Fitness Apps

Loading More Awesome Apps...